fbpx
>>

Aan de slag met Mark Catchlove


Benofice bestaat 25 jaar en dat laten we niet ongemerkt voorbijgaan! Drie dagen na elkaar, tijdens vijf sessies, komt Mark Catchlove, Director Global Insight Group bij Herman Miller, een boeiende uiteenzetting geven over verschillende aspecten van het kantoorleven. Omdat u na een aantal luistersessies uiteraard brandt van verlangen om zelf aan de slag te gaan met alle opgedane kennis, geeft Mark een interactieve workshop: Fundamental Human Needs and The Workplace.

Presteren, ergens bij horen, een doel hebben en over voldoende autonomie beschikken, het zijn allemaal fundamentele menselijke behoeften. Tijdens deze interactieve sessie deelt Mark het standpunt van Herman Miller hierover en de voortdurende ontdekkingen rond deze thema's, allemaal gebaseerd op onderzoek en uit eigen ervaring.

Presteren staat synoniem voor het overwinnen van moeilijkheden door hard werken, simpel voor het het plezier van het meesterschap en de groei. Het is de reden waarom mensen nieuwe talen leren of trainen om de Mount Everest te beklimmen. Mensen snakken daarom ook naar uitdagingen op het werk. De individuele drang naar prestatie draagt bij aan de economische groei van een bedrijf.

“The reward for work well done is the opportunity to do more.”
– Jonas Salk, uitvinder van het eerste polio vaccin

We zijn allemaal sociale wezens met nood aan zinvolle connecties met anderen. Wetenschappelijke studies hebben verbanden gevonden tussen erbij horen en cognitieve processen, gedragsreacties en lichamelijke en emotionele gezondheid en welzijn. Inclusie, acceptatie, sociale bevestiging, het betekent niets zonder de bevestiging van een groep met gemeenschappelijke ervaringen, uitdagingen en een doel. We hopen immers dat ons werk ertoe doet, dat we een betekenisvol verschil maken. Zowel als individu en als organisatie drijft een doel ons tot verbetering. Maar: we willen wel de nodige vrijheid om te kiezen waar en hoe we dat doel bereiken. Autonomie is een basisbehoefte die alle mensen delen. De vervulling ervan brengt arbeidsvreugde en vermeerdert de creativiteit en inzet.
Neem deel aan deze interactieve workshop waarin we samen kijken naar wat belangrijk is voor mensen op de werkplek en hoe we aan die behoeften kunnen voldoen.

Ideeën uitwisselen

Op donderdagmiddag 18 november om 11u30 kan je deze sessie bijwonen. Wij starten met een lunch, verzorgd door Silverspoon, want een volle maag werkt uiteraard beter. Tijdens de culinaire geneugten kunnen we naar hartelust bijpraten en ons mentaal helemaal voorbereiden op de workshop.

Vraag snel meer info, want de plaatsen zijn beperkt.