fbpx
>>

Wendbaar, lenig en flexibel


De term 'agile werken' duikt momenteel echt overal op. Agile betekent letterlijk: wendbaar, lenig en flexibel. Vandaar dat het nogal eens verward wordt met flexibel werken. Dit laatste verwijst vooral naar flexibiliteit in werktijd en locatie. Dat is iets helemaal anders dan met een multidisciplinair team in korte periodes, de zogeheten ‘sprints’, een project uit te voeren met oog voor de klant, want dat is waar agile werken voor staat.

Een agile bedrijf speelt kort op de bal wat betreft al de veranderende wensen en behoeften van de klant. Het vraagt een andere mindset binnen je onderneming met veel meer verantwoordelijkheid voor je medewerkers. Resultaat: meer motivatie en betrokkenheid.

Flexibel

Deze manier van werken heeft nood aan bewegingsvrijheid in en rond je werkomgeving. Een flexibele werkplek is daarbij onontbeerlijk. Vaste bureaus, statische technologie en een niet-ergonomisch kantoorontwerp zijn totaal uit den boze. Hiervoor in de plaats komt een innovatieve aanpak en dito werkplek-design. Daarin wordt alles mogelijk: een medewerker die in complete stilte wil werken in een speciale akoestische pod. Of een groep die een setting kiest die optimale samenwerking ondersteunt, met geïntegreerde technologie en meubilair dat naar behoefte opgesteld en ingesteld kan worden.

Klantentevredenheid is bij Benofice de drijfkracht en het doel. Met passie en professionaliteit ontwikkelen, produceren en verkopen wij hoogwaardig kantoormeubilair, zowel het onze als dat van kwaliteitslabels zoals Sedus Stoll AG. Ruim 150 jaren wijdt de Duitse fabrikant zich reeds aan het het ontwikkelen en produceren van hoogwaardig kantoormeubilair. Ergonomie, design en duurzaamheid staan bij het gerenommeerde merk steeds voorop, met overkoepelend de gezondheid van de gebruiker in een centrale rol. Vandaar dat Benofice deze producten met plezier aanbiedt in zijn rijk gamma.

se:lab by Sedus

Labo

Sedus staat synoniem voor innovatie, techniek en esthetiek en verrijkt de ’leefwereld kantoor’ altijd weer met nieuwe productideeën en hedendaagse concepten. Nieuwe trends in de werkomgeving worden op de voet gevolgd, ook agile werken. Momenteel vertaalt zich dat in de productlijn se:lab. Vertrekkend van de vraag wat de drie meest vereiste vaardigheden van 2020 waren, namelijk probleemoplossing, kritisch denken en creativiteit, onttrok Sedus het antwoord uit de diverse taken in een laboratorium. Zoals daar feiten geanalyseerd, omstandigheden onderzocht en oplossingen afgeleid worden, zo werkt ook se:lab. Of het nu gaat om workshops waarin flexibel meubilair nodig is, of spontane ontmoetingen die profiteren van het gebruik van een mobiele inrichting, se:lab biedt extra mogelijkheden en is op elk moment gereed voor gebruik. Alle individuele elementen vormen samen een harmonieus geheel en combineren uiteraard ook perfect met andere Sedus producten.

Se:lab biedt een oplossing voor elke werksituatie: van het ideale bureau over samen vergaderen, tot het gebruik van worktools op verplaatsing. Dankzij de lichte constructie, de uitrusting op wielen en details zoals ronde buisframes en afgeronde hoeken, passen ze zich aan elke werksituatie aan, net zoals je dat graag bij de gebruikers ervan ziet.

Meer informatie over al deze producten krijg je uiteraard bij Benofice.