fbpx
>>

Benofice elke dag in het nieuws


Benofice Akoestische Kast

In februari 1968 gebruikte Andy Warhol op zijn eerste grote exhibitie de gevleugelde woorden : “In the future everyone will be famous for fifteen minutes.” Elf jaar later claimde hij dat zijn woorden werkelijkheid geworden waren met de toenemende populariteit van reality TV.

Nu zijn we 52 jaar later, en jawel hoor, Benofice claimt zijn fame! Maar waarom het met slechts 15 minuten houden? En waarom moet het persé op de voorgrond? Wij houden het graag bescheiden, ook al zijn we totaal niet modest in ons kunnen. Waar we het over hebben?

Sinds 3 februari figureren wij op de achtergrond van de nieuwe VTM studio’s. Wij, dat zijn onze zwarte Benofice U4 akoestische kasten die doorheen het gebouw gebruikt worden door de journalisten. Elke dag wanneer het nieuws op tv komt, staan zij daar ergens ingetogen achter de schermen. Je ziet ze misschien niet, maar ze zijn er wel! Meer nog, zonder hen kunnen de journalisten hun werk niet in alle rust, kalmte en koelbloedigheid doen, zonder hen kunnen zij hun materiaal niet in alle vertrouwen opbergen. Ja, de sereniteit van nieuwsankers Stef Wauters, Cathérine Moerkerke, Freek Braeckman, Birgit Van Mol en Dany Verstraeten, wordt mede dankzij ons verwezenlijkt.
Naast het VTM nieuws huizen ook de redacties van Het Laatste Nieuws, en alle magazines in het nieuwe DPG Mediagebouw. Dit betekent dat we niet alleen via de buis bij u binnensluipen, maar ook via uw krant of tijdschrift. We kunnen gerust stellen dat zonder de hulp van Benofice er bijna geen nieuws meer kan geproduceerd worden. Gelukkig maar dat wij zo bescheiden zijn…

Meer info? Klik hier.

Foto VTM studio © VTM Nieuws