fbpx
>>

Benofice kijkt naar de toekomst


Benofice bestaat 25 jaar en dat laten we niet ongemerkt voorbijgaan! Drie dagen na elkaar, tijdens vijf sessies, komt Mark Catchlove, Director Global Insight Group bij Herman Miller, een boeiende uiteenzetting geven over verschillende aspecten van het kantoorleven. We starten met een blik op de toekomst: Looking Forward to the Future of Work.

Mark Catchlove – Director Global Insight Group Herman Miller

Looking Forward to the Future of Work

Tijdens deze sessies kijkt Mark naar de toekomst van werk en de impact ervan op onze werkplek. Na een wereldwijde virtuele luistertour van zes maanden, stelden hij en zijn team drie belangrijke verschuivingen vast. Ze voerden meer dan 160 gesprekken met bedrijfsleiders uit verschillende sectoren, met vastgoedbedrijven en met interieurontwerpers.

Nu de pandemie stilaan onder controle geraakt en het leven terugkeert naar 'normaal', stellen we vast dat dit 'normaal' anders is geworden. Organisaties erkennen nu meer dan ooit dat werk overal kan plaatsvinden: thuis op kantoor of ergens er tussenin. Bij de werkgever rust de taak om zijn werknemers zo goed mogelijk te ondersteunen, waar ze ook zijn. Tijdens Marks tour werd vastgesteld dat elke organisatie waarmee ze spraken, bezig was met het opnieuw evalueren van hun werkplekstrategie ter voorbereiding op een postpandemische toekomst.

Mark licht deze verschuivingen toe tijdens onze bijeenkomst. Hij laat ons nadenken over hybride werken, over vertrouwen hebben dat werknemers de juiste keuzes maken betreffende thuis of op kantoor werken. Hoe belangrijk is het sociale aspect van een kantoor, van samen-werken? Wat betekent flexibiliteit op de werkvloer vandaag? Hoe pak je met jouw organisatie al deze veranderingen aan?

Ideeën uitwisselen

Op woensdagmiddag 17 november om 11u30 en op donderdagavond 18 november om 18u30 kan je deze sessie bijwonen. Wij vullen aan met een lunch tijdens de middagsessie en een walking dinner tijdens de avondsessie, zo moet u daar al niet meer aan denken.En ondertussen kunnen we gemoedelijk bijpraten met elkaar en ideeën uitwisselen.

Wil je er graag bij zijn? Neem snel contact op met ons via info@benofice.be. Aarzel niet te lang want de plaatsen zijn beperkt.