fbpx
>>

Testing, testing… one, two…


Wie droomt er niet van zitten als een koning? Of je op kantoor achter je bureau zit, of thuis aan de keukentafel, echt comfortabel ben je maar wanneer je lichaam zich als vanzelfsprekend behaaglijk nestelt in je stoel.

Eén klik verwijderd van je ideale stoel

Maar hoe kies je de juiste stoel voor jou? Op papier klinkt elke stoel als het ideale zitje. Zelfs wanneer je hem even uitprobeert in de winkel kan je geen enkel minpuntje ontdekken. Niet bij deze, niet bij die andere, of die daar, of…  Tot je voor het eerst trots op je aankoop zit. Na enige tijd besef je dat je misschien toch beter voor de stoel had gekozen met de optie om de armsteun te schuiven of draaien, ook al dacht je niet dat het iets voor jou was.

Wij, bij Benofice, begrijpen volkomen dat je de perfecte stoel niet zomaar kan kiezen. Daarom hebben we een 'testtuin' ingericht. Nee, we plaatsen je niet in onze achterhof, we hebben een ruimte ingericht waarin je 'remote' kan komen werken om elke gewenste stoel echt te proberen. Al doende, al werkend. Alleen, of met je bubbel, boek je een passende testdag in en kom je naar ons voor een stoelendans. Wij zorgen voor wifi, voor rust, voor een koffietje, kortom, voor de ideale werksfeer.

We zijn de hele tijd tot je dienst om je te helpen met een woordje uitleg over alle mogelijke instellingen van het meubilair en zelfs om je een kop koffie te brengen.

Tot snel, in onze testtuin! En waarom niet meteen een afspraak maken? Klik hier!