fbpx
>>

Be-Schermd


We zitten er allemaal op te wachten.
Het kan nu elk moment gebeuren.
Of dat hopen we toch…
Jawel, de herneming van alle economische activiteit, of korter gezegd: we mogen waarschijnlijk weldra met z’n allen opnieuw aan de slag, terug uit werken gaan.

Enerzijds klinkt dat als muziek in de oren na wekenlang huisarrest te hebben gehad. Er zat misschien wel een nostalgisch kantje aan met herinneringen aan de tijd dat je ouders grove maatregelen invoerden om jou beter in de pas te laten lopen. Herinneringen die je ook een retourtje gaven naar een periode waarin je dacht dat alles kon, alles mocht en alles mogelijk was. Maar ook aan een tijd waarin je toch niet helemaal baas over eigen doen en laten was. Iets wat je nu in de lockdown maar al te goed weer merkt dus er mag nu echt een einde aan komen.

Afstandelijk

Anderzijds: hoe moet dat dan? Hoe bescherm je jezelf aan je bureau tegen de collega die tegenover je zit? Tegen de medewerker die passeert ? Want hoe je het ook draait of keert, dat virus zal nog een hele tijd onder ons zijn en niemand wil ziek worden. Ook al zit je op anderhalve meter van elkaar, een onschuldige kuch aan de tafel tegenover je kan zich door de lucht verspreiden tot bij jou, tot op het dossier dat je even later vastneemt, je perforator, je klavier,… Hoe lang precies we op een ‘afstandelijke’ manier met elkaar dienen om te gaan, dat is koffiedik kijken. Vermoedelijk zal het min of meer een jaar duren, de moeite dus om een investering te doen ter bescherming van al je werknemers.

Beschermd

Voor uw veiligheid hebben wij een universele oplossing gezocht die met behulp van klemmen simpel te monteren is op elke werkplek zonder deze te beschadigen. Wanneer de dag aanbreekt dat we weer ‘schermvrij’ door het leven gaan, dan neem je ze weg zonder sporen na te laten. Of heb je het scherm liever wat meer naar links of rechts op je tafel, door het klemsysteem kan je ze steeds makkelijk verplaatsen.
In tegenstelling tot een gewoon scherm zijn de coronaschermen van doorzichtige plexi zodat er visueel contact blijft met je omgeving. Tussen scherm en blad houden we een opening van 5 cm vrij om de nodige kabels etc onderdoor te halen. Het scherm zelf heeft een hoogte van 75 cm.
Door het universele aspect van ons ontwerp, passen de schermen op zowat elk bureau of tafelblad. Toch twijfels? Contacteer ons gerust want vragen staat vrij. En denk eraan: be-scherm jezelf!

Prijslijst

Afmeting lxh 1 tot 10 11 tot 30 31 tot 50 +50
1600 x 800 mm 189 € 175 € 160 € 145 €
1800 x 800 mm 195 € 185 € 170 € 155 €
2000 x 800 mm 199 € 193 € 178 € 163 €

Voorwaarden:
Prijzen exclusief btw
Franco geleverd
Installatie op de werkplek: 9% netto per scherm voor 1 tot 10
5% per scherm vanaf 11 schermen

Contacteer ons vandaag nog om tijdig voorbereid te zijn.