fbpx
>>

Tijdloos duurzaam charisma


Arper Aston Club

Van Afrika tot in Amerika
Van op de Himalaya tot in de woestijn
Van Afrika tot in Amerika
Ja, wij zijn zoveel mooier als we samen zijn.

Zo zingen de meisjes van K3, al kon deze tekst evengoed gebruikt worden door Arper. Dit Italiaanse top meubelmerk verspreidde zich doorheen de jaren ook wereldwijd met vestigingen in Europa, Amerika, Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten. Er zijn dochterondernemingen en showrooms in grote designsteden zoals Amsterdam, London, Milaan, Dubai, Keulen, Stockholm, New York en… uiteraard ook te Brasschaat bij Benofice.
Momenteel stellen wij hun nieuwste creaties voor: Adell en de Aston Club. We starten deze week met de Aston Club. Nu al online te bewonderen, vanaf september ook in onze showroom!

Porsche

Net als de originele Aston kenmerkt de Aston Club zich met zijn unieke en iconische silhouet. De Club ambieert een meer volwassen uitstraling met nog meer comfort, een verfijndere ergonomie en toch die tijdloze uitstraling. “Net zoals de klassieke Porsche 911 met zijn tijd mee evolueerde, is de Aston Club de belichaming van de Arper-lounge anno 2020.” zegt ontwerper Jean-Marie Massaud.
Zijn elegantie en tijdloosheid, zijn sterke en klassieke lijnen, maken dat hij past in elk interieur en elke omgeving. Hij versmelt even gemakkelijk in een werkomgeving als in een huiselijke sfeer. Elke stoel kan worden aangepast naar ieders smaak door de talloze stoffeer opties, gaande van klassieke vezels tot eigentijdse patronen. De bijpassende voetensteun zet de esthetiek voort.

Vanaf september in onze showroom, mail ons nu al voor meer info.