fbpx
>>

In de kast


Voor heel wat kinderen bezitten kasten iets magisch. Er kunnen zich monsters en spoken in verschuilen die moeten verjaagd worden voor het slapen gaan. Of beter: een gesloten kastdeur kan het vermogen bezitten om een poort naar een andere wereld te zijn. Open de deur, stap tussen de hangende kleren door en wie weet waar je uitkomt…

Als volwassene beleef je op kantoor wel eens van die momenten dat je dolgraag weer naar zo’n andere wereld zou willen ontsnappen. Weg van die luidkeels telefonerende collega, dat groepje met werkoverleg, of gewoon de immer rinkelende telefoon aan de balie.
Op zo’n moment verlang je weer naar een kantoor met allemaal aparte ruimtes. Eén grote ruimte mag dan al zijn voordelen hebben, voor je concentratie is ze soms nefast.

De oplossing om hierin toch wat rust en privacy te creëren vind je bij Sedus, de “se: cube”. Deze office cube van Sedus bezorgt je in no time een afgesloten ruimte voor één tot acht personen die kan dienen als stilte werkplek, of juist om het storende element in te isoleren. Door de grote glaspartijen en de lichte afwerking integreert hij makkelijk in elke omgeving. Bovendien kan hij in recordtijd opgebouwd worden, of weer ontmanteld en verplaatst worden als je hem op een andere plek wilt.

In de se:cube zit je dus “in de kast”, maar dan wel eentje vol toeters en bellen die je kantoorleven verbeteren.