fbpx
>>

Stilte


Op een actief kantoor klinkt geluid nogal eens oorverdovend. Er wordt getelefoneerd, gebabbeld, getypt, overleg gepleegd, vergaderd,… Zelfs het zetten van een kop koffie, bedoeld om even te ontsnappen aan alle geluidsoverlast, kan een aanslag plegen op je gehoor. Je concentratie leidt hieronder en je productiviteit volgt die neerwaartse spiraal.

Met de slogan 'stilte is heilig' brengt de Silen Space Pod hierin verandering. Stilte is een basiscomponent voor een goede concentratie. De Silen Space kan de teamgenoot worden die jou helpt om je maximale capaciteit op de werkvloer te bereiken.

Levend organisme

Het concept van een ruimte binnen een ruimte is niet nieuw. Maar Silen Space gaat een stap verder. Het is als een levend organisme, net als je bedrijf – het groeit, krimpt en beweegt mee dankzij het bijzondere ontwerp. Niet alleen beschikken de modules over een uniek systeem om ze aan elkaar te hechten en los te koppelen, ze staan ook op verborgen wieltjes om hen gemakkelijk en snel te kunnen verplaatsen.
Wanneer iemand de Silen Space binnenstapt, treedt er een automatisch ventilatiesysteem in werking door een detector. Dit schakelt pas uit nadat alle personen de pod verlieten en de ruimte voldoende is geventileerd. In deze tijd is dat een niet onbelangrijke functie!
De detector bestuurt eveneens de LED verlichting die speciaal ontworpen werd om een zo natuurlijk mogelijk licht te verspreiden dat de ogen niet vermoeit. Dankzij deze sensor wordt uw energieverbruik onder controle gehouden.

Uiteraard doet de Silen Space daarnaast gewoon wat hij belooft: stilte geven, zowel erin als eruit. Daar zorgen de top-notch gebruikte materialen wel voor. Elke pod beschikt over de nodige stopcontacten voor het opladen van verschillende apparaten, inclusief USB-apparaten.

Opvallend of niet

Bij het creëren van je eigen modulaire stilte eiland kan je kiezen uit drie traditionele kleuren, wit, lichtgrijs en zwart, en uit 29 oogverblindende individuele tinten voor het creëren van verschillende sferen. Jij beslist of je pod meteen in het oog springt of dat het enkel zichtbaar is voor wie er naar zoekt.
De Silen Space kan zowel zonder als met meubilair aangeschaft worden. Je kan het inrichten naar eigen keuze of kiezen uit vier standaard pakketten die speciaal ontworpen werden voor verschillende werkstijlen.
Weet je niet goed wat het beste past in jouw kantoor, dan gebruik je de Silen AR+ app die je toont hoe je jouw werkplek kan transformeren. Met de app kan je verschillende kleuren, maten en locatie in je kantoor testen voor zowel de Silen Space zelf als de inrichting ervan. De magie gebeurt voor je ogen!

Of kom naar Benofice om het live mee te maken. Wij helpen je graag verder.