fbpx
>>

Stoelen die even hard werken als uzelf


Sinds jaar en dag zijn wij premium partner van Herman Miller in België. Dit label staat voor kwaliteit, comfort en design in één. De tijdslijn van Herman Miller start in 1905 wanneer de Star Furniture Company zijn deuren opent in Zeeland, Michigan. Enkele jaren later komt het bedrijf in een stroomversnelling terecht dankzij de aanwerving van de jonge clerk Dirk Jan De Pree. Zijn unieke visies op zowel de producten als de bedrijfsstrategie leiden tot het internationaal gerenommeerde bedrijf Herman Miller van nu.

Bij Herman Miller staan de unieke behoeften van elke klant centraal, net zoals bij ons. En aangezien wij als premium partner bij uitstek het huis van vertrouwen voor uw Herman Miller aankoop zijn, gaan wij nu nog een stapje verder. U kon altijd al bij ons terecht voor betrouwbaar advies en dienst na verkoop, maar nu werkten we samen met Herman Miller een unieke actie uit: het Herman Miller test lab. Hier kan u dagelijks op afspraak terecht voor de juiste begeleiding bij de aankoop van uw stoel. Immers, een Herman Miller stoel is meer dan een prijs, het is kiezen voor het best mogelijke zitcomfort in een unieke stijl. Deze stoelen zijn een investering voor het leven.

Enkele uurtjes uittrekken om de juiste keuze te maken, valt in het niets met de tienduizenden uren die je nadien aan je stoel gekluisterd zit.

Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog. Adviseurs bepalen aan de hand van uw fysionomie en type werk welke de ideale Herman Miller voor u is. Aan de hand van kleurstalen stellen wij samen met u de gewenste afwerking samen. En, last but not least: bestellingen tot en met 20 juli profiteren van uitzonderlijke kortingen!! Nog meer info op onze speciale Herman Miller pagina. Interesse om te bestellen? Mail ons! info@benofice.be