fbpx
>>

Zijdezachte krachtbron


Stekkerdozen zijn niets nieuws. Elk van ons gebruikt ze dagelijks, zonder er enige aandacht aan te besteden. Zo gaat dat met alledaagse gebruiksvoorwerpen. Totdat er iemand besluit het ding een beetje meer cachet te geven, er net dat tikkeltje meer aan toe te voegen waardoor het plots veranderd in een eyecatcher.

VersaQ Desk Solution

'With its just as functional as elegant design, this charging unit for mobile devices is bound to attract attention.', liet de jury van de red-dot award zich ontvallen toen ze de award in de categorie 'interior design element' uitreikte aan de  VersaQ van ASA.

VersaQ is meer dan dan een stekker, meer dan een docking station. Het is een stijlvolle power unit, ontworpen voor het leveren van stroom en data, die meteen de aandacht trekt wanneer je hem ziet liggen, staan of hangen aan een bureau. In de standaard uitvoering bevat hij een stopcontact en een USB-poort. Daar kan een Qi draadloze oplaadmodule voor je telefoon aan toegevoegd worden. Of je gaat all the way voor de 'hub' -versie, een aangedreven docking station dat met één enkele kabel toegang geeft tot een netwerk, een extra scherm en data.

Weet je niet welk cadeau te vragen voor eindejaar? Dan is de zijdezacht aanvoelende VersaQ misschien wel het ideale geschenk om meteen ook al de kabels op je 'thuiskantoor' aan banden te leggen. En je hebt er door zijn zachtheid ook nog een knuffelmaatje bij, eentje dat niet meetelt in je bubbel.

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op!