fbpx
De kracht van goed design

De kracht van goed design

Met de avocado power smoothie van de Benofice kalender krijg je instant een shot extra energie binnen. Wie blaakt van kracht, ziet die dynamiek graag weerspiegeld in zijn omgeving, in zijn interieur. Daar bestaan regels voor.

Chic of cheesy?

Chic of cheesy?

Bij het ontwerpen en inrichten van een interieur komt veel kijken. Of het nu over je thuis gaat of over je werkomgeving, het blijft een hele klus. Gelukkig kan je hiervoor beroep doen op mensen die je bijstaan in het realiseren van jouw visie, professionals zoals Benofice. Immers, de lijn tussen een ‘chic’ en een ‘cheesy’ interieur is erg dun.

Waar haalde Abraham de mosterd?

Waar haalde Abraham de mosterd?

Natuurlijk kennen we allemaal deze uitdrukking in de betekenis van ‘op de hoogte zijn’ of ‘er alles van weten’. Kozen we voor mosterdkleur in de kalender van Benofice omdat we zo hoog oplopen met onze vakkennis? Dat antwoord laten we aan onze klanten over. Mosterdgeel is simpelweg een fascinerende kleur.

Van konijn tot stoel

Van konijn tot stoel

In januari startte in China het jaar van het konijn. Geen wonder dat wij onze jaarkalender vol recepten beginnen met de Vlaamse klassieker ‘konijn met pruimen’.

De beste werkplek

De beste werkplek

Nu verplicht thuiswerken wegvalt en de combinatie kantoor – thuiswerken, nog in de vingers zit, ligt er voor heel wat bedrijven een unieke kans klaar. Misschien is dit ook voor jouw bedrijf wel het geschikte moment om je medewerkers vertrouwen en autonomie te geven om zelf te beslissen waar ze wanneer het meest productief kunnen werken?